top of page

Reviews en Gastenboek

Dank je wel voor jouw warmte liefde en steun in mijn proces...lieve Dewie, een medium die al jaren begeleidt in mijn tz proces, met haar hulp, inzichten, liefde en niet te vergeten de terug gekoppelde spiegels heeft Dewie mij zo laten groeien waar ik nu inmiddels al mag staan in mijn leven. Top Coach/medium maar vooral ook een top vrouw, heel dankbaar en blij.

Christel H.

Dewie ken ik ondertussen al jaren. Zonder haar was ik nu gescheiden geweest haar therapie en coaching hebben ons echt verder gebracht. Elke keer weer die spiegels, prachtig hoe ze dat liefdevol maar toch weer ferm doet. Super coach/medium Ze weet wat ze invoelt en geeft dat duidelijk aan. Heel groot empathisch vermogen. Je krijgt van haar echt duidelijkheid in je situatie en handvatten hoe je verder kan. 

Nathalie L.

Een hele warme vrouw met haar hart op de juiste plaats. Door haar zachte, warme stem kom je vanzelf sneller tot rust. Sinds een aantal jaar bel ik haar op regelmatige basis op. Ze blijft steeds hetzelfde zien....en na veel geduld is het ook gegaan zoals ze dat steeds gezien heeft. Kortom een topvrouw!

Mieke L.

bottom of page
Trustpilot