top of page

Mijn naam is Dewie Jairam. Ik ben een ervaren Mindfulness coach die jou wil helpen om je beste zelf te vinden door meditatie.  Ik ben geboren in Dirksland en ben opgegroeid in Rotterdam. Mijn ouders zijn in Suriname geboren en mijn voorouders komen uit India. Daardoor heb ik een bi-culturele achtergrond en kan ik mensen met verschillende achtergronden goed begrijpen. Mijn Indiase roots hebben mij altijd bezig gehouden, ik ben opgegroeid met spiritualiteit, mediteren en manifesteren is met de paplepel er in gegoten. Als jong volwassene kwam er achter wat meditatie daadwerkelijk voor je kan betekenen. Door mijn eigen verlangen om de stress en angst die diep in mij zat te genezen begon ik mij steeds meer te verdiepen in het mediteren. De connectie met je ziel, de zelfliefde die je ervaart en de ongelofelijke mooie weg die je creëert voor jezelf is een prachtige ervaring.  Ik wist direct dat ik dit gevoel wilde delen en vandaag de dag kan ik me niet gelukkiger voelen over mijn professionele reis.

Sinds 2000 heb ik mezelf toegewijd aan het helpen van anderen om zich krachtiger te voelen en voldoening te zoeken door middel van meditatie. In elke mens schijnt een prachtig licht en ik kan niet wachten om je te helpen het te laten stralen.

Ohm Shantie

Dewie

Wat meer over mij

Een mindfullness leven

Hieronder kun je mijn Instagram feed zien. Ik post over allerlei onderwerpen zoals; manifestatie, mindset, narcisten, vrouwenempowerment, terug in je eigen kracht komen, maar ik deel ook veel tips en weetjes. Daarnaast kom ik een paar keer per maand live op Instagram om al je vragen te beantwoorden. Dagelijks post ik op mijn verhaal en deel ik leuke reels en IGTV's. 

bottom of page